Skip to main content

Auto polieren

Voor het verwijderen van (was)krassen en andere imperfecties ben je bij Vermijl Car Detail aan het juiste adres. We maken een onderscheid tussen een lichte en zware polierbehandeling. Welke behandeling geschikt is voor het polijsten van jouw auto, is afhankelijk van de staat van de lak en uiteraard het gewenste resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of kom gerust langs op onze locatie.

Auto polieren prijzen

Light polish

495
  • 1-staps polieren
  • Verwijderen van zeer lichte krasjes
  • Zorgt voor optimale glans
  • Aanbevolen voor wagens met zeer lichte gebruikssporen of nieuwe wagens

Sedan/station vanaf +€55
Jeep/SUV vanaf +€95
Oversize enkel op aanvraag

Heavy polish

745
  • Meerstaps polieren
  • Verwijderen van medium tot diepe (was)krassen
  • Verwijderen van oxidatie, vegen, hologrammen,…
  • Zorgt voor optimale glans
  • Aanbevolen voor wagens met veel gebruikssporen

Sedan/station vanaf +€95
Jeep/SUV vanaf +€175
Oversize enkel op aanvraag

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en indicatief (*).

Carnauba wax of
keramische coating

Iedere polierbehandeling wordt standaard afgewerkt met een kwaliteitsvolle wax om het lakwerk te beschermen. Indien je interesse hebt om jouw auto te laten polijsten en nadien te beschermen met een coating, neem dan zeker een kijkje tussen onze keramische coating behandelingen. Deze behandelingen worden aangeboden als pakketprijzen en omvatten tevens een polijstbehandeling.

Koplamp
polijsten

Doffe koplampen herstellen naar hun originele helderheid, dat kan door middel van schuur- en polijsttechnieken. Het polijsten van koplampen is ook geschikt indien uw wagen afgekeurd werd bij de technische controle wegens onhelder lichtbeeld.

Vanaf €45/koplamp

DISCLAIMER

(*) Bovenstaande prijzen zijn van toepassing op de gemiddelde stadswagens en personenwagen. Grote wagens zoals sedans, stationwagens en SUV’s zijn altijd tegen meerprijs. Oversize wagens zoals busjes en trucks enkel op aanvraag. Alle prijzen zijn gebaseerd op de gemiddelde vervuiling en de staat van het voertuig. Prijzen zijn exclusief BTW en indicatief. Elke wagen op zich is uniek en heeft nood aan een andere aanpak of langere tijdsduur. Voor de meest correcte prijs neem je best contact op voor een afspraak. Zie ook onze algemene voorwaarden.