Skip to main content

Car detailing
Limburg

Bij Vermijl Car Detail, gelegen te Bree (Limburg, België), bieden we een totaalpakket van professionele autoreinigingsdiensten aan. Deze diensten omvatten het grondig reinigen, polijsten/polieren en beschermen (waxen of keramische coating) van een voertuig. Steeds met het doel om deze terug in showroomstaat te brengen.

In tegenstelling tot traditionele autopoetsbedrijven stellen wij kwaliteit boven kwantiteit. Daarom kan je erop vertrouwen dat wij jouw wagen met de grootste zorg behandelen. Door middel van het gebruik van de beste materialen, producten en technieken zijn wij in staat het allerbeste resultaat te behalen. Of je nu kiest voor een auto coating, polijstbehandeling, interieur reiniging of een andere detailing dienst, bij Vermijl Car Detail wordt jouw wagen in absolute topstaat afgeleverd!

Vermijl Car Detail (Bree)
Auto polieren

Auto polieren

Voor een professionele polierbehandeling ben je bij Vermijl Car Detail aan het juiste adres. We verwijderen krassen, imperfecties en doffe lak, resulterend in een krasvrij resultaat met optimale glans en diepte! Alle gevoelige onderdelen zoals oa. kunststof en rubbers worden vakkundig afgeschermd om wrijving met het poliermiddel te vermijden.

We delen onze polierbehandelingen op in 2 niveau’s, een lichte en een zwaardere behandeling. Welke behandeling geschikt is voor jouw wagen, is afhankelijk van de staat van de lak en uiteraard het gewenste resultaat.

POLIERBEHANDELINGEN

Car Detailing
Producten

In onze winkel en webshop kan je terecht voor professionele car detailing producten om je auto te onderhouden of zelf onder handen te nemen. Ontdek ons ruim aanbod van auto poetsproducten, accessoires en machines van bekende topmerken zoals CARPRO, Koch Chemie, P&S Detail Products, Soft99, Nuke Guys, The Rag Company, iK Sprayers, RUPES en meer!

ONZE WEBSHOP
Car detailing producten en accessoires

Abonneer je op
ons YouTube kanaal!

Ben je geïnteresseerd om te zien hoe we te werk gaan of wil je graag wat bijleren over detailing? Bekijk dan zeker eens onze YouTube video’s en abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven van onze laatste projecten!

Subscribe